Prieskum trhu: Tak zistíte spokojnosť vašich zákazníkov
Zisťovanie spokojnosti zákazníkov - podklad pre dôsledný kvalitatívny manažment. Koncipovanie dotazníka na zisťovanie spokojnosti zákazníkov. Odhaľovanie nedostatkov zistených pri analýze spokojnosti.