Relační marketing: více než informační systém - Jelínek, J.
Relačný marketing - spôsob starostlivosti o zákazníka - je zameraný na rozvoj trhových vzťahov alebo vzťahov k zákazníkovi. Špecifiká, účinnosť, postupy, "direct marketing". Nákup osvedčeného prispôsobeného softwarového produktu, naplnenie podnikovými údajmi, osvojenie pracovníkmi. Funkcie relačného databázového užívateľsky orientovaného systému. Produkt MARKETING MANAGER, česká verzia a jej rozširovanie, poradenské služby pre užívateľov.