Uplatnenie teritoriálneho marketingu v cestovnom ruchu - Vaňová, A.
Proces teritoriálneho marketingu v obvode Ružomberok. Možnosti využitia niektorých aspektov teritoriálneho marketingu v rozvoji cestovného ruchu na modelovom území. Bariéry rozvoja cestovného ruchu v Ružomberku. Popis troch projektov a ich cieľov na odstránenie bariér rozvoja cestovného ruchu.