Korene prosperity Brno je dobre zapísané a Bratislava si buduje pozíciu, zdôrazňuje Ing. Vladimír Lavo - Lavo, V.
S riaditeľom spoločnosti Veľtrhy a výstavy Bratislava (VVB), dcérskej spoločnosti Brněnských veletrhov a výstav, a.s., o výstavách a veľtrhoch v širších súvislostiach marketingových činností, predstavujúcich verejnosti aj odborníkom kvalitnú výrobu aj terciárnu sféru. Prezentácia SR na podujatiach v Brne a aktivity ČR na Slovensku. Návštevnosť, konkurencia, ciele VVB.