Na Slovensku rastie veľtrhu prestíž, v Česku konkurencia Trenčín mesto módy 1994 - Lajčiaková, D.
Hodnotenie letného, predovšetkým kontraktačného veľtrhu Trenčín mesto módy (TMM) 1994, konkurencia brnenského veľtrhu Styl - Fashion Point.