Pozvanie na EUROSHOP '93 - Kettner, P.
Jeden z najväčších a najvýznamnejších veľtrhov v Európe - Euroshop, ktorý sa konal v Düsseldorfe od l2. do 16. júna 1993 už jedenástykrát. Význam veľtrhu pre podnikateľov.