Privatizácia nie je všetko, iba prvý krok - Polakovič, Ivan
Vznik štátneho podniku Zdroj, potraviny, tabak vznikol v r.1990 z pôvodne odštepného závodu. Po privatizácii ostalo z pôvodne 185 predajní 18 prevádzkových jednotiek. Postupná privatizácia podniku, ďalší, v poradí štvrtý návrh privatizačného projektu.