Retailing - dynamický faktor mezinárodního obchodu - Jindra, Jiří
Retailing - rozvíjajúca sa kategória obchodu. Ide o obchodnú činnosť bez vlastnej výroby, pričom má vplyv na výrobu. Organizačná koncentrácia retailingových firiem v Európe a USA. Veľké prevádzkové jednotky - podiel na obrate. Vzťah retailerov k výrobe. Zahraničná expanzia retailingu. Najvyššia zložka kooperácie obchodných firiem - nákupné centrály.