NAFTA - integrace pro Ameriku - Lysoněk, J.
Charakteristika Zmluvy o vytvorení NAFTA - Severoamerická zóna voľného obchodu. Niektoré zásadné regulačné ustanovenia (dôležité i pre tretie krajiny). Podmienky vstupu do NAFTA. Názory na NAFTA. Perspektívy NAFTA. NAFTA a kontinentalizácia ZVO.