Uruguayské jednání GATT aneb nový jízdní řád mezinárodního obchodu - Konečný, J.
Niektoré problémové okruhy z výsledkov rokovania Uruguajského kola GATT. Prístup na trh. Poľnohospodárstvo. Služby. Dohoda o Svetovej obchodnej organizácii. Textil a ošatenie. Ochrana práv duševného vlastníctva. Antidumping. Politické a ekonomické aspekty výsledkov Uruguajského kola. Očakávané účinky na obchod a národné príjmy.