Možno aj optimisticky Interview HN s veľvyslancom SR v Thajskom kráľovstve Jozefom Božekom - Božek, J.
J. Božek o možnej spolupráci s Thajskom, štátom s vysokými tempami hospodárskeho rastu, o vzájomných návštevách. Podiel Ázie a osobitne Thajska na celkovej obchodnej výmene SR, tovarová skladba. Úskalia nášho prieniku na thajský trh (finančná politika thajskej vlády, geografická vzdialenosť, nedostatok informácií), osobné kontrakty, spolupráca medzi obchodnými komorami, výmena delegácií, účasť na výstavách, veľtrhoch, tendroch. Perspektívy v turistike. Aktivita zastupiteľského úradu v susedných krajinách.