Některé aspekty regionální spolupráce - Křelinová, Jana
Hodnotenie Európskej menovej únie z pohľadu nemeckých bankérov. Dohoda o voľnom obchode medzi USA, Kanadou a Mexikom - NAFTA. Dôsledky aplikácie tejto dohody.