Zmluva medzi Českou republikou a Slovenskou republikou o vytvorení colnej únie
Úplné znenie zmluvy medzi Českou republikou a Slovenskou republikou o vytvorení colnej únie. Zmluva nadobúda platnosť 1. januára 1993.