Zákonník práce
Predsedníctvo Federálneho zhromaždenia vyhlasuje úplné znenie Zákonníka práce č.65/1965 Zb. so zmenami a doplnkami vykonanými v znení neskorších zákonov a doplnkov. V rámci realizácie sociálnej reformy dochádza k novelizácii Zákonníka práce zákonmi FZ ČSFR č.3/1991 Zb., č.297/1991 Zb. a č.231/1992 Zb.