Občiansky zákonník
Úplné znenie Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č.58/1969 Zb., zákonom č.131/1982 Zb., zákonom č. 94/1988 Zb., zákonom č.188/1988 Zb., zákonom č.87/1990 Zb., zákonom č.105/1990 Zb., zákonom č.116/1990 Zb., zákonom č.87/1991 Zb., zákonom č.264/1992 Zb. a zákonom Národnej rady Slovenskej republiky č.278/1993 Z.z., s výkladom.