Nad zákonom o konkurze a vyrovnaní alebo prečo "nefunguje zákon o bankrote" - Zoulík, F.
Príčiny, pre ktoré zákon o konkurze a vyrovnaní č.328/1991 Zb. (nazývaný tiež zákon o bankrote) a ďalší odklad zákonom č.471/1992 Zb. nebol dosiaľ aplikovaný a používaný. Legislatívne dôvody týchto odkladov. Konkurzné konanie a jeho niekoľko postupných fáz. Vyrovnanie a jeho priebeh.