Obchodné meno - základ úspechu Kľúčová otázka nielen na začiatku úspešného podnikania - Filo, Peter
Význam voľby správneho obchodného mena pre firmu, alebo pre výrobok. Kritériá voľby obchodného mena. Súvis loga s obchodným menom.