Obchodné záväzkové vzťahy. 2 - Dědič, J.
Zmena obchodných záväzkových vzťahov podľa ustanovení Občianskeho zákonníka. Zmena obsahu záväzku. Zmena v subjektoch záväzku. Zaistenie obchodných záväzkov. Pojem a druhy zaistenia obchodných záväzkov. Záložné, podzáložné a zadržiavacie právo. Ručenie a banková záruka. Zmluvná pokuta. Ostatné zaisťovacie inštitúty.