Ochrana nehmotných statkov Duševné vlastníctvo - Vyparina, S.
Dôležitý význam ochrany nehmotných statkov podniku v tvrdom konkurenčnom boji v hospodárskej súťaži. Rôzne spôsoby zabezpečovania ochrany nehmotných statkov pred rozkrádaním, zneužitím, poškodením a i. Špeciálny spôsob ochrany je utajenie nehmotných (aj hmotných) statkov. Hospodárske a služobné tajomstvo a jeho ochrana. Štátne tajomstvo a jeho ochrana. Obchodné tajomstvo. Interná normatívna inštrukcia podniku o obchodnom tajomstve.