Platobná zmluva medzi Slovenskou a Českou republikou
Úplné znenie platobnej zmluvy medzi Slovenskou republikou a Českou republikou. Protokol medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o platobnom vysporiadaní vzájomných pohľadávok a záväzkov právnických osôb a fyzických osôb - podnikateľov, ktoré vznikli pred 8. februárom 1993.