Slovensko môže o označenie pôvodu tokajských vín toľko bojovať, až oň príde - Janků, Jaroslav
Problémy uznania ochrany označenia pôvodu sladkého prírodného vína Tokaj štátnemu podniku Tokaj v Slovenskom Novom Meste. Súvislosť s privatizáciou a aktivitou maďarských konkurentov. Pokusy o prevod práv po bývalej ČSFR.