Zmluva o dielo - Švarc, Zbyněk
Úplné znenie Zmluvy o dielo podľa Obchodného zákonníka - 536 a nasl. Jednotlivé časti zmluvy. Pojem zmluvy o dielo. Odlišnosti od iných typov zmlúv. Vlastnícke právo a nebezpečenstvo škody. Návrh štruktúry zmluvy. Vzor zmluvy o dielo o dodávke stavby.