Zvláštnosti aplikácie zákona o konkurze a vyrovnaní v poľnohospodárstve - Ambrozyová, M.
Zákon o konkurze a vyrovnaní a jeho aplikácia v poľnohospodárstve. Výnimočné postavenie poľnohospodárskej pôdy, ako základného výrobného prostriedku. Transformácia poľnohospodárskych družstiev (PD) a otázka majetkových podielov oprávnených osôb. Zákon o bankrote a otázka majetkových podielov nečlenov PD z transformácie. Problémy vystupujúce pri aplikácii zákona v poľnohospodárstve.