Zákon č.71/1967 Zb. o správnom konaní s výkladom Správny poriadok - Babiaková, E.
Úplné znenie zákona č.71/1967 Zb. z 29. júna 1967 o správnom konaní (správny poriadok, s výkladom. Tento zákon upravuje konanie, v ktorom o právach, právom chránených záujmoch alebo povinnostiach fyzických a právnických osôb rozhodujú v oblasti štátnej správy správne orgány.