Právna úprava pozemkového vlastníctva - Štefanovič, Milan
Vysvetlivky k orientácii v spleti zákonov pozemkového vlastníctva. Kategorizácia pôdy. Obnova vlastníctva k pôde. Dedenie pozemkov. Vlastnícke právo. Vyvlastnenie. Pozemkové spoločenstvá. Pozemkové úrady. Slovenský pozemkový fond. Evidencia nehnuteľností. Pozemkové úpravy. Pozemkové práva pri transformácii družstiev a prechodné reštitučné a nájomné vzťahy.