Základy práva životného prostredia. 3 - Košičiarová, Soňa
Starostlivosť o poľnohospodársky pôdny fond. Využívanie poľnohospodárskeho pôdneho fondu na poľnohospodársku výrobu ako prioritné využívanie. Použitie poľnohospodárskeho pôdneho fondu na iné účely ako výrobné. Špeciálne zásady ochrany poľnohospodárskeho pôdneho fondu.