Základy práva životného prostredia. 8 - Košičiarová, Soňa
Právna úprava ochrany lesov. Zákon č.44/1988 Zb., týkajúci sa právnických osôb, ktorí vykonávajú v lese činnosti podľa osobitých predpisov, na ktoré netreba povolenie, ale majú ohlasovaciu povinnosť, ak to vyžaduje ochrana lesov alebo iné dôležité záujmy spoločnosti.