Pracovné postavenie starostu obce - Thurzová, Marta
Právne postavenie starostu obce v súčasnom zvolenom modeli územnej samosprávy. Pracovné prostredie starostov obcí, ich verejná funkcia, volebná funkcia a právne istoty.