Program vzdelávacích aktivít Inštitútu pre verejnú správu
Program vzdelávacích aktivít na obdobie od septembra do decembra 1994 s obsahovým zameraním, s časovým určením a predpokladaným účastníckym poplatkom. V programe sú obsiahnuté vzdelávacie aktivity, v ktorých Inštitút pre verejnú správu(IVS) pokračuje i v ďalšom období a ponuka je doplnená o nové akcie podľa súčasných aktuálnych potrieb a spoločenských objednávok, najmä Ministerstva vnútra SR a ďalších ústredných orgánov štátnej správy.