Rozhodovacia činnosť obce. 1 - Košičiarová, Soňa
Právna úprava ochrany životného prostredia ako jednej zo základných úloh obce. Rozsah úloh a obsah úloh, ktoré obce ako subjekty verejnej správy na úseku starostlivosti o životné prostredie plnia.