Verejnoprospešné práce
Primátori ôsmich miest na Slovensku sa jednotlivo vyjadrujú k otázkam podpory zamestnávania dlhodobo nezamestnaných organizovaním verejnoprospešných prác. Ide o mestá Hlohovec, Vráble, Želiezovce, Malacky, Brezno, Kežmarok, Svidník, Lipany.