Ochrana pred nekvalitnými potravinami - Ostertágová, Dáša
Problémy, s ktorými sa stretáva občan ako spotrebiteľ. Význam založenia Združenia slovenských spotrebiteľov a pomoc združenia pri ochrane spotrebiteľa.