Sú na Slovensku úspory? - Nepil, F.
Trhová hodnota dôchodkového nároku. Penzia chápaná ako úspora, pohľadávka voči štátu. Oddelenie Národnej poisťovne od štátu, pretrvávajúca naviazanosť na štátny rozpočet. Rozporuplné tvrdenie o neexistencii úspor. Prechod na súkromné penzie, privatizácia penzijného zabezpečenia. Názory o podhodnotení kapitálového trhu. Výhody privatizácie za penzijné úspory.