Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o Fonde nemocenského poistenia a Fonde dôchodkového poistenia a ich hospodárení
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.8 zo 17. decembra 1992 o Fonde nemocenského poistenia a Fonde dôchodkového poistenia a ich hospodárení.