S přáním studijních úspěchů
Existencia Vzdělávací nadace Národní federace hotelů a restaurací České republiky. Ciele organizácie NFHR. Založenie exkluzívnej Hotelovej školy pod vedením International Institute of Tourism and Management(ITM, Praha). Plány a študijný program Hotelovej školy.