Vzniká Klub absolventov Ekonomickej univerzity - Kuzmová, A.
Vytvorenie Klubu absolventov Ekonomickej univerzity ako neštátnej, neziskovej a nepolitickej organizácie zameranej na dopĺňanie a aktualizáciu znalostí vyše 40 tis. svojich absolventov. Aktivity Klubu podľa štatútu: organizovanie prednášok, diskusií, pracovných rokovaní, vydávanie bulletinu klubu atď.