Záměry nového rektora Vysoké školy ekonomické - Žák, Milan
Rozhovor s novým rektorom VŠE v Prahe J. SEGEROM. Hlavné úlohy a zmeny na VŠE. Príprava osláv 75. výročia ekonomického školstva v Čechách. Vedecká a publikačná činnosť vysokoškolských pedagógov a talentovaných študentov. Spolupráca s regionálnymi vysokými školami s výukou ekonómie. Postavenie VŠE v zahraničí. Stav a problémy ekonomickej štatistiky.