Eurosatory '94: "Zbohom zbraniam" sa odkladá Integrácia západoeurópskej zbrojnej výroby pokračuje - Goldbergerová, A.
Medzinárodná výstava výzbroje pozemných vojsk Eurosatory '94 v Paríži. Prehliadka výrobcov zbraní Európskej únie. Vytvorenie Európskej zbrojnej agentúry ako konečný výsledok západoeurópskej zbrojnej integrácie.