Ako Chirana Export Import ušla katovi spod sekery Alfou a omegou úspešnosti sú východné trhy - Goldbergerová, A.
Vznik a.s. Chirana Export Import v r. 1991. Podnikateľské aktivity a.s. Zloženie štruktúry vývozu zdravotníckej techniky podniku za roky 1992-1993. Vývoj zisku a zloženie komoditnej štruktúry vývozu za roky 1992-1993.