Automobil '94
Komerčná sekcia Trendu. - Z obsahu: A. Barčák, regionálny riaditeľ firmy General Motors pre východnú Európu, o recesii na trhu s automobilmi. Škoda, a.s. Mladá Boleslav dopláca na zdedený imidž, nový automobil Felícia. Predaj nových osobných automobilov na Slovensku január-jún 1994. Firma Porsche Slovakia, s.r.o. Cenník (august 1994) automobilov predávaných na Slovensku. Motorový olej Madit. ÖMV. KIA Motors, juhokórejská firma na Slovensku.