Brno vede dvakrát - Homola, B.
Inaugurácia prvého zariadenia Svetového obchodného centra v bývalom Československu. Prvenstvo Brna otvorením vlastnej budovy WTC (World Trade Center). História združenia WTC, svetového obchodného centra. Otvorenie nového hotela z reťaze Holiday Inn Worldwide v Českej Republike v Brne.