Finančné podporné programy - Ľupták, D.
Vznik Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania, založenej spoločnou iniciatívou programu Európskeho spoločenstva PHARE a vlády SR. Činnosť a ciele Agentúry. Podporné programy Agentúry prostredníctvom fondu PHARE - program záruk na úver, program záruk na malé úvery a program malých pôžičiek. Pozri aj články na str. 10-13, ktoré sa týkajú tejto témy.