Program komplexnej podpory malého a stredného podnikania v Slovenskej republike
Program komplexnej podpory malého a stredného podnikania v Slovenskej republike, ktorý vyhlasuje vláda SR v súlade so stratégiou oživenia hospodárstva SR, schválenou svojím uznesením č.862/1992 na rok 1993 a ďalšie roky. Obsah dokumentu: 1. Charakteristika programu, 2. Systém finančných nástrojov podpory, 3. Systém inštitucionálnej podpory malého a stredného podnikania, 4. Legislatívne nástroje podpory malého a stredného podnikania.