Slovensko-americký podnikateľský fond Bushov fond - investície na Slovensku
Činnosť a aktivity slovensko-amerického podnikateľského fondu, ktorý vznikol rozhodnutím Správnej rady Českého aj Slovenského Amerického podnikateľského fondu (CSAEF) vo Washingtone v r.1993. Cieľom slovensko-amerického podnikateľského fondu je podpora rozvoja tých malých a stredných súkromných podnikov, ktoré majú predpoklady na úspech vo voľnom trhovom prostredí. Formy poskytovania financií. Prehľad schválených projektov SAEF k 12.4.1993.