Sprievodca iniciatívami na podporu malých podnikov na Slovensku Podnikateľská nadácia - Brandsma, J.
Sprievodca iniciatívami na podporu malých podnikov na Slovensku. Detailný popis vybraných národných a miestnych programov, ktoré sú určené na podporu malých a stredných podnikov na Slovensku. Nadácie, združenia, podnikateľské centrá, podnikateľské fondy, agentúry pôsobiace na Slovensku pre rozvoj malého a stredného podnikania.