Vplyv dodávateľov a kupujúcich v konkurenčnom prostredí - Papula, J.
Vplyv dodávateľov na rozhodovanie podnikateľov a manažérov. Hrozba pre etablované podniky pri silnom, príležitosť pri slabom postavení dodávateľov a kupujúcich. Podmienky ovplyvňujúce postavenie. Substitučné produkty - výrobky alebo služby s podobnými funkčnými vlastnosťami.