Řízení podniku: Tak analyzujte své postavení na trhu!
Zisťovanie postavenia podniku v súťaži. Analýza slabých a silných stránok voči najdôležitejším konkurentom na základe profilu image. Posudzovanie postavenia firmy so spotrebným tovarom katalógom znakov.