V likvidácii je viac ako tretina podnikov rezortu hospodárstva - Prosnan, Jozef
Zoznam štátnych podnikov a účastinných spoločností so 100 perc. účasťou štátu z rezortu Ministerstva hospodárstva SR zaradených do likvidácie k 1.9.1994 (zo 498 v likvidácii 145 s hodnotou majetku 6 mld Sk). Nedostatky legislatívy upravujúcej likvidáciu štátnych podnikov, zoznam základných právnych noriem.