Ktoré sú malé a stredné podniky? - Jurčo, V.
Otázka veľkosti malého a stredného podniku (MSP). Meranie veľkosti MSP a zaraďovanie ich do kategórií malý, stredný. Význam tejto kategorizácie z hľadiska štruktúry hospodárstva. Štruktúra malých a stredných podnikov v USA, V. Británii a SRN. Kategorizácia podľa kvantitatívnych znakov. Zásady kategorizácie MSP v členských krajinách EHS od 1.1.1986. Kategorizácia podľa kvalitatívnych znakov MSP.