Ich prítomnosť a budúcnosť - Pavlík, J.
Rozvoj telekomunikačnej infraštruktúry ako podmienka úspešnej ekonomickej reformy a privatizácie. Schválenie koncepcie pre rezort telekomunikácií a pôšt. Rozvojové zámery v telekomunikáciách. Finančné krytie projektu rozvoja telekomunikácií. Telekomunikačný úrad SR ako výkonná funkcia štátnej správy.